Beteende & Temperament

Bits

2019-09-12 17:44 #0 av: Svartelva

Hej, försöker desperat få en av mina hanar att sluta bitas. Han är ca 8/9 veckor gamla och kommer från en uppfödare. För några dagar sedan kunde jag utan problem lyfta honom och klappa honom. Men en kväll när jag skulle väcka honom(och hans burkompis) krafsade jag utanför ingången till deras håla. Den andre kom ut nosade lite på mig och gick för att äta, sedan kommer han ut och biter mig. Har läst att man inte skulle dra bort handen så jag höll kvar den, men han biter igen ännu hårdare, så att jag börja blöda. Tog då bort handen. Dagen efter när jag stoppar ner handen är han där och bits igen. Tog därför på mig ett par vinterhandskar, vilket han istället börjar bita på. Detta har pågått på i 3 dagar nu, och vet inte hur jag skall få honom att sluta. Vad skall jag göra?

Anmäl
2019-09-12 18:11 #1 av: Svartelva

Har bara blivit värre nu :/
Den som inte bets tyckte det var kul att bita på handsken, tog därför av den när jag höll på med honom, men min hand fungerar tydligen lika bra att tugga på. 😔

Anmäl
2019-09-12 20:07 #2 av: 91Marran

Hör av dig till uppfödaren och berätta vad som händer.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.