Om sajten

Vi bakom sajten!

2016-02-07 11:47 #0 av: thea_thea

Är du nyfiken på vilka som jobbar bakom sajten?

Först ut är vår fantastiska sajtvärd Tsunamis!

Hejsan! Patricia heter jag och är sajtvärd på gerbiler ifokus. Jag har under hela min uppväxt kommit i kontakt med djur på ett eller annat vis. Min familj har fött upp Irländska Varghundar i många år så djuruppfödning har tidigt varit med i bilden och idag är jag själv uppfödare av gerbiler, dvärghamster och möss. Förutom intresset för djur som hobby så har jag en grundutbildning som djurvårdare och har praktiserat på varierande intressanta platser djurparker, tropikhus och djuraffärer. Hobbies förutom djuren är bla böcker, samlarsaker och spel och idag arbetar jag med med digital marknadsföring.

Mina första smådjur var ett par dvärghamstrar som köptes omkring 96, första gerbilerna skaffade jag 98 och därifrån har det rullat på. Idag bor här gerbiler, möss, dvärghamstrar och en söt och glad odd-eye katt som heter Dexter.

Sen kommer medarbetarna!

thea_thea

Hej! Mitt namn är Thea (om du inte räknat ut det) och jag är medarbetare på Gerbiler.iFokus! Just nu bor jag i Lund, Skåne. Mina första gerbiler skaffade jag så sent som 2013. Efter det har jag skaffat mer och mer underbara små gerbiler, och planerar även att starta uppfödning! Ställer gärna ut mina gerbiler, och är aktiv i förening. Förutom gerbiler har jag även en underbar liten hund vid namn Malte. När jag inte håller på med djuren sitter jag gärna vid datorn och skriver på forum. Här på iFokus är jag också medarbetare på Bortskänkes och Brukshundraser så titta gärna in där! 

lollynonna

Hejsan! Jag heter Linah och bor långt uppe i Norrbotten. Jag är medarbetare på Gerbiler iFokus. Mina första gerbiler skaffade jag i November 2012. Det var två honor vid namn Lilly och Lola.  Nu fyra år senare har jag en gerbiluppfödning! Jag har inte döpt den än eftersom jag inte är registrerad, men i Maj 2016 bli jag förhoppningsvis en registrerad uppfödare. Jag har en stor hundvalp vid namn Idun, en katt som heter Olly och en kanin som heter Lakrits förutom gerbilerna. 
Eftersom jag bor så öde har jag tyvärr aldrig ställt ut mina gerbiler, men jag har planerat att delta i olika onlineutställningar istället! 


Anmäl
2016-02-07 13:52 #1 av: [masken123]

Roligt att få veta mer om er!

Anmäl
2016-04-28 15:59 #2 av: thea_thea

#1 Kul att höra!

Nu är denna artikeln uppdaterad, eftersom en av medarbetarna har tagit bort sitt konto. 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.